Private shopping Avond

Private shopping Avond

Bij 2nd Life@Ingrid kun je heerlijk snuffelen. Kom gezellig langs en duik je in de goede tweedehands merkkleding.

Alle kleding hangt op kleur en maat zodat je niet alles door hoeft te zoeken of er iets voor jou bij hangt. Dat is wel zo handig en makkelijk. Maar er is niet alleen kleding maar ook leuke accessoires zoals sjaals, tassen en sieraden.

Daarnaast verkoopt 2nd Life@Ingrid nog allerlei andere leuke artikelen zoals fairtrade en handmade (cadeau) artikelen uit diverse ontwikkelingslanden zoals Azie, Afrika en Midden Amerika.

Maar ook een kleine collectie brocante, lekkere streekproducten zoals de Zundertse Stroopwafels, Effense jam, Pindakaas in 7 smaken van Zoete Moed Tilburg. Maar ook leuke kaartjes van Zinvol uit Dongen en Pup-store uit Zundert.

Neem de tijd als je bij 2nd Life@Ingrid komt snuffelen en dwaal lekker rond om al dat leuks te bekijken.

PRIVATE SHOPPING AVOND

Lijkt het je leuk en gezellig om een exclusieve avond door te brengen met je vriendinnen of familie?  Bij 2nd Life zit je goed. Kom bij ons personal shoppen volgens afspraak en wij openen die avond exclusief voor jou en je genodigden de winkel. 

De voordelen van een Private Shopping Avond

Het is plezierig! Een avondje shoppen met meiden is altijd fijn. Eindelijk de deur uit en genieten van wat quality-time onder het genot van een hapje en drankje. Wie wil dat nou niet?

  • Jullie hebben de hele winkel 2,5 uur voor jezelf! Wanneer komt dat nou voor? Je hebt genoeg ruimte om alle kleding en andere artikelen goed te bekijken, rustig de tijd om te passen en je kunt onmiddellijk de mening vragen van je ganse vriendenkring, je mama, zus, oma of tante. Zalig toch?